Heyfoody is een maaltijdbezorgservice die vers bereide
maaltijden rechtstreeks vanuit onze keuken bij u aan de deur
bezorgt. Onze maaltijden zijn vers, nooit ingevroren en
bevatten uitgebalanceerde eiwitten, groenten en complexe
koolhydraten die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.
Heyfoody is opgericht door Hesna Louza die haar passie heeft
gevonden in gezond en lekker eten, zonder daar schuldig over
te voelen en in kilo’s aan te komen. Een echte liefhebber van
eten, een ECHTE Foody. HeyFoody biedt volledig gekookte
maaltijden die gewoon opgewarmd moeten worden en klaar
zijn om te serveren. We nemen de tijd voor het plannen,
boodschappen doen en voorbereiden van uw week!

  • Kies uit de 3 dieetdoelen uw dieetdoel om te beginnen.
  • Kies welke wekenplan u aangaat en voltooi het aanmeldingsproces. 
  • Bij het aanmelden wordt uw deelname in rekening gebracht.
  • Deelnemers kunnen enkel bij de start van een nieuwe groep deelnemen. Elke zondag  zal er een nieuw startmoment zijn. Bij het aanmelden zal de datum van de start vermeld staan. 
  • U kunt geen keuze maken in welke maaltijden u geserveerd krijgt. Wel kunt u aangeven of u vegetarisch bent en dan zullen wij daar rekening mee houden. Mocht u open staan voor alle keukens, dan zullen uw smaakpapillen aangenaam verrast zijn van onze maaltijden. 
  • Een maaltijdbag bestaat uit ontbijt, lunch, diner en een toetje.
  • Wij serveren en leveren de dagpakketten alleen voor werkdagen. Een week uit de weekplan bestaat uit 5 werkdagen (ma t/m vrij). 
  • De levering van de maaltijdbags zullen 3 dagen per week bij u aan deur geleverd worden. Zondagavond begint de eerste levering (2 maaltijdbags), dinsdagavond (1 maaltijdbag) en woensdagavond (2 maaltijdbags) zal de laatste levering van de week zijn.
  • Mocht je tijdens de deelname niet in gelegenheid te zijn om een dag of paar dagen mee te doen, dan zullen wij de maaltijdbag namens u doneren aan de behoeftigen. 

It’s easy! Klik gewoon op ‘Aanmelden’, selecteer uw dieetplan en aantal weken dat je mee wilt doen. Van daaruit hebben we alleen wat basis verzend- en factuurgegevens nodig voordat u klaar bent voor uw deelname.

Wij leveren momenteel in grote delen van België en sinds kort in Nederland. 

Voer na het aanmelden uw postcode in en kijk of we bij u bezorgen. Vraag voor de zekerheid aan onze collega’s via de chatbox rechtsonder op de website.

Er staan meerdere steden op de planning voor de komende maanden.

Houdt onze website en social media kanalen goed in de gaten.

Elke zondag starten we een nieuwe deelname ronde. 

Na aanmelding krijgt u te zien welke datum de nieuwe deelname ronde start. 

Zorg dat je in ieder geval voor het weekend aanmeldt om teleurstellingen te voorkomen. 

Elke zondag maken we een nieuw weekmenu aan. Elk seizoen heeft zijn specialiteiten qua ingrediënten. Wij kiezen altijd de beste producten om de maaltijden voor u te bereiden. Laat je door ons verrassen en geniet van onze heerlijke, gezonde en verse maaltijden uit verschillend keukens. Een dieet volgen was nooit zo makkelijk en verrassend. Weg met alle saaie dieeten en wordt een HeyFoody!

Wij bieden een dieetplan aan die bij u past. Deze leveren wij dagelijks vers de avond voor de nieuwe werkdag begint. Een maaltijdbag met maaltijden voor de hele dag die u alleen hoeft op te warmen. 

-Kies voor de ‘Calorie-arm’ dieetplan als u op een gezonde wijze wilt afvallen. 

-Kies voor de ‘Gezonde’ dieetplan als u een gezonde eetpatroon wilt behouden. 

-Kies voor de ‘Sport’ dieetplan als u extra eiwitten nodig hebt voor spieropbouw. 

Voor onze vegetarische deelnemers zijn de dieetplannen in een vegetarisch variant beschikbaar. 

Onze menu’s veranderen wekelijks. We willen je altijd de beste variëteit en seizoensproducten bieden. Daarbij weten we dat een saai dieet moeilijk vast te houden is, vandaar dat wij u van maaltijden zullen voorzien uit verschillende keukens. Gezond, divers en vooral lekker. Makkelijk en leuk om aan een dieet te houden. 

Over de Maaltijden

Indien maaltijden verwarmd moeten worden, plaatst u de maaltijdbak voor 2-3 minuten in de magnetron. 

LET OP: Verwijder alle sausbakjes voordat u deze opwarmt. Niet verwarmen in oven – maaltijdbakken zijn alleen magnetronbestendig. Niet alle maaltijden zijn bedoeld om verwarmd te worden – Lees goed de instructies door die te vinden zijn in uw maaltijdbag.

  • Van al onze maaltijden zullen we de macro’s (eiwitten, koolhydraten en vetten) en maaltijdingrediënten tonen op de bijgeleverde menukaart. De macro-tellingen zijn de totale hoeveelheid koolhydraten (niet netto). Onze maaltijden bevatten weinig tot geen natrium (300-500 mg).

We zijn verheugd om uw favoriete maaltijden in een milieuvriendelijke verpakking te bezorgen! De nieuwe Fresh Seal-technologie houdt uw voedsel langer vers. Plus – de maaltijdbakken zijn gemaakt met BPA-vrij materiaal en zijn volledig recyclebaar. Elke maaltijd heeft een houdbaarheidsdatum, maar is ontworpen om ongeopend tot 10 dagen?? gekoeld bewaard te blijven.

Als u levensbedreigende voedselallergieën of medische aandoeningen heeft die verband houden met voedsel, raden we u ten zeerste aan om niet deel te nemen aan onze dieetplannen en/of de service onmiddellijk stop te zetten. We aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor ongewenste reacties op geconsumeerd voedsel.

Helaas nog niet. We zijn wel verheugd mee te delen dat Vegan dieetplannen binnenkort ook tot de opties zullen behoren. We zijn druk bezig om nieuwe 100% veganistische maaltijdplannen te delen voor al onze plantvriendelijke leden. We willen een verscheidenheid aan veganistische opties aanbieden met alle veganistische ingrediënten en veganistische vervangers. Binnenkort dus bij HeyFoody!

Levering en verzending

We leveren momenteel in grote delen in België en Nederland. Wij verzenden uw maaltijden via onze eigen koeriers en zorgen ervoor dat ze elke dag vers worden bezorgd. Onze verpakkingen maken gebruik van de nieuwste technologie om versheid te garanderen zonder ooit te worden ingevroren! Via onze website kunt u zien of wij in uw postcode gebied bezorgen. 

We zijn druk bezig om HeyFoody nationaal uit te rollen. Nog even geduld voordat ook U een HeyFoody kunt worden. 

Van Zondag t/m Donderdag zullen onze koeriers tussen 18u – 22u bij u leveren.

Leveringsschema:

-Zondag is de levering voor maandag en dinsdag.

-Dinsdag is de levering voor woensdag.

-Woensdag is de levering voor donderdag en vrijdag.

 

Bent u niet thuis? Dan zal de koerier de maaltijdbag in overleg met u voor de deur of bij de buren neerleggen.